Behçet TAŞDEMİR - Okul Müdürü

2001 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldum.2010-2011 yıllarında Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi, Teftişi ,Planlaması ve Ekonomisi dalında yüksek lisans (master) yaptım. Ayrıca Anadolu Üniversitesi Adalet (önlisans ),Anadolu Üniversitesi İİBF Kamu Yönetimi (Lisans),Anadolu Üniversitesi İİBF Uluslararası İlişkiler ( Lisans ) mezunuyum.

Halen Bursa Uludağ Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yönetim ve  Organizasyon Doktora Programına ( 2022- ) devam etmekteyim.

Öğretmenlik mesleğine 2001 yılında Muş ilinde başladım. Muş ve Bursa Mustafakemalpaşa´da farklı okullarda öğretmenlik ve okul yöneticiliği görevlerinde bulundum. 14.07.2015 tarihinden bu yana Züferbey İmam Hâtip Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak görev yapmaktayım.

Evli ve 2 çocuk babasıyım.

(224) 613 1646 (224) 613 5409 Eposta